Maskinstation

Entreprenør

Aut. Kloakmester

Jordsortering af alt fra jord, sand til sten​

Hans Tobiasen A/S udfører professionelt arbejde med jordsortering for vores mange kunder i Jylland og på Fyn. Vores erfarne medarbejdere varetager alle former for sortering af jord, sand og sten.

Jordsortering er ofte aktuelt i forbindelse med anlægs- og byggeprocesser, hvor både kvaliteten og effektiviteten af jordsorteringen er væsentlige faktorer for det efterfølgende konstruktionsarbejde. Vores faglige ekspertise på området garanterer dig både en effektiv og grundig jordsortering leveret til tiden.

En god og effektiv jordsortering

Når du bestiller jordsortering hos Hans Tobiasen A/S, er vi fleksible på den måde, at vi lader det være op til dig, hvor arbejdet skal udføres. Jordsorteringen kan foregå på din byggeplads eller andetsteds efter ønske og aftale. Vi arbejder blandt andet med jordsortering i forbindelse med:

  • Byggemodning
  • Anlægsopgaver
  • Rensning af jord for småsten og græstørv
  • Fremstilling af harpet muld

Vores professionelle udstyr er egnet til al slags sortering fra grovsortering af sten og græstørv - faktisk helt ned til finsortering af harpet muld, hvor alle småsten og urenheder frasorteres.​

Den harpede muld er blandt andet perfekt til brug i anlægning af haver og andre anlægsopgaver, hvor der eksempelvis skal sås en græsplæne.

En grovere jordsortering benyttes blandt andet ved etablering af vejanlæg og cykelstier, hvor den opgravede muld sorteres, inden den lægges tilbage. Til at udføre arbejdet benytter vi en doppstadt-tromlesorterer, hvor tromler af forskellig hul- og gennemgangsstørrelse kan sættes i og udskiftes efter behov.

​Jordsortering i høj kvalitet

Firmainformation

Hans Tobiasen A/S
Kærbølvej 33, 6760 Ribe
​CVR: 37313998​​

Din sikkerhed

  • DM&E
  • Autoriseret Kloakmester

Kontaktinformation

Telefon: 75 42 18 55
Mobil: 40 20 16 26
E-mail: kontor@hanstobiasen.dk